Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek iyi haberler alınacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek kısmetinin kapanacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek şansının hep açık olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek işinde uzmanlaşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yanlış işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, yani babasına benzeyeceğine delalettir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments