Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, tamamlanmadan kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek düşürmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada kar düştüğünü görmek saygınlığa, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments