Rüyada karnındaki bebeği düşürmek

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırlı haberler duyacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Rüyada karnında bebek düşürmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek dertlerin sona ereceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kar düştüğünü görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek pek çok kişiyi idare edeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments