Rüyada anne karnında bebek görmek

Rüyada anne karnında bebek görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, zenginlik elde edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Rüyada anne karnında bebek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek yüzü görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments