Rüyada karnında bebek düşürmek

Rüyada karnında bebek düşürmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Rüyada karnında bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek amacına ulaşabileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek onlarla ayrı düşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek düşürmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada kar düştüğünü görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments