Rüyada karnından bebek düşürmek

Rüyada karnından bebek düşürmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kendi işine kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine yorulur.

Rüyada karnından bebek düşürmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kar düştüğünü görmek insanlarla arasının iyi olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments