Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnından bebek düşürmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada kar düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments