Rüyada anne babayı öpmek

Rüyada anne babayı öpmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işarettir.

Rüyada anne babayı öpmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada anne ve babayı öpmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada anne baba eli öpmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments