Rüyada anne ve babayı öpmek

Rüyada anne ve babayı öpmek ekmeğinin azalacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, istediği gibi hareket edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada anne ve babayı öpmek gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yaşamına bakacağına yorulur.

Rüyada anne babayı öpmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı öpmek yeniden bir araya geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek düzeninin sarsılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Rüyada anne baba eli öpmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments