Rüyada anne ve babasının elini öpmek

Rüyada anne ve babasının elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek fakirlikten kurtulmaya, işlerinin kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek koltuğunun yükseleceğine, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada anne baba eli öpmek imkânların günden güne azalacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı öpmek sorunların üzüntülere neden olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayı öpmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments