Rüyada anne babanın elini öpmek

Rüyada anne babanın elini öpmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada anne babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek can bulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı öpmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments