Rüyada anne baba eli öpmek

Rüyada anne baba eli öpmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, bereketin eksileceğine, maddi gücünün eksileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada anne baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada anne babanın elini öpmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba eli öpmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek yaşanan kötü anıların silineceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı öpmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek mutluluğa giden yolu bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments