Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işarettir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments