Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek ayrılık yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek parasız kalmaya, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek geleceğin güzel olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek hasta ise bakacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments