Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, arabasını ve toprağının olacağına, gülüp eğleneceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek anne babaya müjde verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülsüm Evren

Rüyamda çok büyük bir deprem oluyor yeşil 7 katlı bir bina yıkılıyor çok ağlıyordum