Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet eder.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek rahatsızlık duyulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments