Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bedeninin de iyileşeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek rızkın artacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments