Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalettir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalettir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulmaktadır.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments