Rüyada denizde gemi battığını görmek

Rüyada denizde gemi battığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada denizde gemi battığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Rüyada denizde gemi battığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemi batması görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada denizde batan gemi görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek emrinde insan çalıştıracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan bir gemi görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments