Rüyada denizde batan gemi görmek

Rüyada denizde batan gemi görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok sevinçli haberler alacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizde batan gemi gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Rüyada denizde batan gemi görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi battığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi batması görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalettir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments