Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak kar elde edileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, başarı kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada batan gemide olmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, dertlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada batan gemi görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada denizde gemi battığını görmek prestij kazanacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada batan gemiler görmek sorunlarının son bulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments