Rüyada denizde gemi batması görmek

Rüyada denizde gemi batması görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalettir.

Rüyada denizde gemi batması gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada denizde geminin battığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde gemi battığını görmek çıkış yolları bulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi batması görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan gemiler görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada gemilerin battığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments