Rüyada denizde geminin battığını görmek

Rüyada denizde geminin battığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizde geminin battığını gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada denizde geminin battığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iyi habere rivayet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde batmış gemi görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Rüyada bir geminin battığını görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada batan bir gemi görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments