Rüyada batan bir gemi görmek

Rüyada batan bir gemi görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, ağır günler geçireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, başarısının çoğalacağına, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Rüyada batan bir gemi gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Rüyada denizde geminin battığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada batan gemi görmek bahtının güzelleşeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada batan bir gemi görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir geminin battığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Rüyada batan gemiler görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments