Rüyada denizde batmış gemi görmek

Rüyada denizde batmış gemi görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, rütbesinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada denizde batmış gemi gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada denizde geminin battığını görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada denizde batan gemi görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek eskileri yâd edeceğine, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada batan gemiden kurtulmak başarılarının ve kazancının artacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments