Rüyada batan gemiden kurtulmak

Rüyada batan gemiden kurtulmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hükmünün geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok daha mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir geminin battığını görmek mutluluğunu çoğaltacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gemide battığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada batan bir gemi görmek büyük aksilikler yaşayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments