Rüyada deniz veya su görmek

Rüyada deniz veya su görmek amacına ulaşacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada deniz veya su gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada su veya deniz görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada deniz veya su görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada deniz veya göl görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada göl veya deniz görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada koyun veya koç görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments