Rüyada su veya deniz görmek

Rüyada su veya deniz görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada su veya deniz gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada su veya deniz görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada deniz veya su görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl veya deniz görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işarettir.

Rüyada deniz veya göl görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek çok büyük bir rahata ereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada ateş veya yangın görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada koyun veya koç görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments