Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek gelirinin sürekli olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, geçimin kolaylaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek variyetini çoğaltacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada deniz veya su görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan veya cin görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulur.

Rüyada deniz veya göl görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal veya şahin görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments