Rüyada dar merdivenden geçmek

Rüyada dar merdivenden geçmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bunalıma düşeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada dar merdivenden geçmek gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dar merdivenden geçmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar alandan geçmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dar geçitten geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dar yoldan geçmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işarettir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, nimet bolluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir camdan geçmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments