Rüyada dar bir camdan geçmek

Rüyada dar bir camdan geçmek üstün başarılar alacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir camdan geçmek gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada dar bir camdan geçmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dar sokaktan geçmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yoldan geçmek işlerinin günden güne azalacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yoldan geçmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tünelden geçmek işlerin aksayacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Rüyada dar bir duvardan geçmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet eder.

Rüyada dar bir köprüden geçmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments