Rüyada dar bir yerden geçmek

Rüyada dar bir yerden geçmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada çok dar yerden geçmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet eder.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada dar yerden geçmek anlaşmalardan cayılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden geçmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada dar sokaktan geçmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar geçitten geçmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek yapılan hataların düzeltileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments