Rüyada dar alandan geçmek

Rüyada dar alandan geçmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların kalmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar alandan geçmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada dar alandan geçmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dar bir alandan geçmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada dar alanda namaz kılmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alan görmek eskileri yâd edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar alanda bulunmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar pencereden geçmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir camdan geçmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işarettir.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments