Rüyada dar geçitten geçmek

Rüyada dar geçitten geçmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet eder.

Rüyada dar geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada dar bir geçitten geçmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada dar geçitten geçmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada dar geçit görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Rüyada dar bir geçit görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçitten geçmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt geçitten geçmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments