Rüyada dar bir geçitten geçmek

Rüyada dar bir geçitten geçmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, icat yapacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada dar bir geçitten geçmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar geçitten geçmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada dar bir geçit görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar geçit görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt geçitten geçmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada geçitten geçmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada geçit görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments