Rüyada dar bir pencereden geçmek

Rüyada dar bir pencereden geçmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Kariyeriniz veya sağlığınızla ilgili konularda önerilere açık olmanız durumunda yararlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada dar pencereden geçmek hayıflanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir pencere görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar pencereden çıkmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar pencere görmek arkasından iyi konuşulacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok dar yerden geçmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar geçitten geçmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments