Rüyada damdan su aktığını görmek

Rüyada damdan su aktığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan su aktığını gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada damdan su aktığını görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada evin damının aktığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada damın aktığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, büyük zararlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damdan atlamak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir evin damına çıkmak hasret ve özlem gidereceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düşeni görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada damda uyumak işinin gücünün de hep rast gideceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments