Rüyada damda uyumak

Rüyada damda uyumak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, inancının eksileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada damda uyumak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada damda uyumak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada damda namaz kılmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damın yıkıldığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin damını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada damdan inmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada damda oturmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, islami olarak günahlarının artacağına alamet eder.

Rüyada dam süpürmek yolunun açılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments