Rüyada damın aktığını görmek

Rüyada damın aktığını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çirkin amellere, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada damın aktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada evin damının aktığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işarettir.

Rüyada damın aktığını görmek borçların biteceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada damdan su aktığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada damdan dama uçmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada damda yatmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dam sıvamak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek damı görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments