Rüyada evin damının aktığını görmek

Rüyada evin damının aktığını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hem dua alacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada evin damının aktığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada damın aktığını görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada damdan su aktığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada evin damında oturmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Rüyada evin damında olmak gönlündeki gibi sevileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada evin damına cıkmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evin damına çıkmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin damını görmek ihanet göreceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments