Rüyada bir evin damına çıkmak

Rüyada bir evin damına çıkmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yalan söylemeyeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada bir evin damına çıkmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada bir evin damına çıkmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada binanın damına çıkmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada caminin damına çıkmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada evin damında olmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada evin damında oturmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada evin damını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, şansının geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada evin damına cıkmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments