Rüyada damdan atlamak

Rüyada damdan atlamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada damdan atlamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Rüyada damdan dama atlamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada damdan atlamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kendini damda görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev damı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evin damını görmek kariyerinin yükseleceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada damın üstünde olmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fadime

Rüyamda evin damından atladım kuşgibi yere indim aynı saat o eve gelin gelmiş annemin eviydi evin etrafı cok kalabalıktı elllerime kına yakılmıs ama yarısı tutmus yarı tutmamış rahmetlik annemide gördüm o an kalabalıkta bana birşey sordu