Rüyada damdan düşeni görmek

Rüyada damdan düşeni görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, tüm sorunlarının biteceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ömür boyu devam edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sevilen bir dostun geleceğine, vaaz ve nasihate alamet eder.

Rüyada damdan düşeni gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalettir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Rüyada damdan düşen birini görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments