Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada içki içirilmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek iyi şeyler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada içki içmeyi reddetmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, az maliyetle ticarete atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments