Rüyada kocanın içki içtiğini görmek

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın içki içtiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını içkili görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada içki içmeyi reddetmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments