Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada zorla içki içirmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalettir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada içki içip pişman olmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada içki içmeyi görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını içki içerken görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve Bakkal

Merhaba ben evliyim bir tane kızım var normal hayatta kız kardeşimde bende alkol içki kullanmıyoruz. Fakat bugün rüyamda kız kardeşim alkol içmiş. Ama içerken görmüyorum. Sonra diyorum ki ben hiç içmiyorum bende içsem mi gibisindeyim bira içsem mi taşlarına baksam içen biri olsam normal gibi geliyor fakat ya olmaz hiç içmedim günah olur diyorum ama normal hayatta kesinlikle içmem gibisinden değildi ama içmedim uyandım.
Şimdiden çok teşekkür ederim Hayırlı sağlıklı güzel günler dilerim