Rüyada bir başkasını içki içerken görmek

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasını içki içerken gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada içki içmemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini içki içtiğini görmek ona yardımcı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada içki içirilmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments