Rüyada içki içtiğini söylemek

Rüyada içki içtiğini söylemek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sorunları başarıyla çözmeye, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, prestij kaybı yaşayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada içki içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada içki içtiğini söylemek gelişiminin hız kazanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içen kadın görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet eder.

Rüyada içki içen görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini sanmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, de elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada içki içen kişi görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments