Rüyada içki içirilmek

Rüyada içki içirilmek işlerin günden güne açılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada içki içirilmek gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada içki içmeyi istemek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, variyetini çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içirilmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dualarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada içki içip namaz kılmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada zorla içki içirmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments