Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini sanmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada içkiyi içmemek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, işinde itibar edineceğine işarettir.

Rüyada birine içki içirmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments